Prva objava

Originalno sem nameraval postaviti spletno stran 5 mesecev pred odhodom… Prejšnji teden sem zamudil rok za 2 meseca pred odhodom.

Pojdimo malo nazaj na začetek.

Kdo sva in za kaj se gre?

Sva Ana in Žiga1. Sva študenta, letos v 3. letniku študija, naslednje leto pa bova vzela absolventa (se opravičujem “dodatno leto”). Prve 3-4 mesece tega bova izkoristila za potovanje po JV Aziji. Kaj bova počela po tem bova pa še videla. Delno se bova posvečala faksu, ker imava/bova imela v 2. semestru še nekaj nedokončanih obveznosti.

Spet prehitevam. Nazaj na potovanje. Trenutno najin plan seže do 1. dne potovanja. Imava kupljeni enosmerni vozovnici do Kuala Lumpurja – odideva 6. oktobra. Od tu naprej gre najin plan nekako takole (vprašaji označujejo negotovost):

  • ?1? teden v Kuala Lumpurju ?in okolici?
  • let na Borneo (Kuching)
  • ??1?? mesec na Borneu
  • let iz Kota Kinabalu na ?Filipine (Manila)?
  • 21 dni na Filipinih (toliko časa drži viza)
  • ??? nekam v celinsko JV Azijo ???

Trudil se bom čim bolj redno javljati na tem blogu. Za ta namen sem si pred enim mesecem kupil 11′ netbook, ki še vedno leži pod posteljo v originalni embalaži.

Za krajše in bolj redne zapise sva na Twitterju, za videe pa na YouTubu (glavni kanal in stranski kanal2).

Seveda je namen, da ta blog živi tudi po potovanju (zato ni nobene geografske oznake v imenu ;) ).

Trenutno je spletna stran še v delu. Recimo mobilna verzija je precej bedna, kakšne stvari slabo izgledajo in podobno. Vse to bom popravil soon™.

  1. a. k. a. gos ali goska, od tod ime bloga
  2. Ja, prejšnji main channel sem degradiral v side channel. Poleg tega bo Gos Gre v slovenščini, goskascience pa v angleščini.

Oznake: